Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

HypnoBirthing® is een leuke, positieve, maar vooral praktische cursus en een methode die makkelijk te leren is.

De cursus geeft je meer en andere informatie dan een gewone zwangerschapscurus of yoga.

Je volgt de volledige cursus samen met je partner of iemand anders, die bij je zal zijn tijdens je bevalling.

Hij/zij leert je te ondersteunen tijdens de geboorte.

De methode is gebaseerd op het feit dat als moeder ontspannen is ze endorfines maakt, die het geboorteproces versnellen. Deze endorfines blokkeren bovendien de stresshormonen die pijn kunnen veroorzaken tijdens een geboorte. Als moeders gespannen of angstig zijn tijdens de geboorte, maakt dit het lichaam gespannen en bemoeilijkt dat het natuurlijke proces van geboorte. Je leert, al tijdens je zwangerschap, je zo optimaal mogelijk te ontspannen en bewuste en onbewuste angsten los te laten. Je volledig te focussen, vergelijkbaar met mindfulness.

Je gebruikt hierbij ook de kracht van positieve gedachten; Relaxte Geboorte!

HypnoBirthing® – The Mongan Methode is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun geboortepartnerpartner (in de meeste gevallen de vader). Het HypnoBirthing® Institute is opgericht door Marie F. Mongan. Zij heeft in 1989 het boek ‘HypnoBirthing, A Celebration of Life’ uitgebracht en de cursus opgezet. Het Instituut bewaakt de kwaliteit van de cursus en de cursusleidsters streng. Wanneer een leidster het gouden zegel voert en is terug te vinden op de website van het instituut, dan weet je dat zij aan de hoge eisen voldoet en je een volwaardige cursus aangeboden krijgt. (je kan ook om het certificaat vragen)