Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cursus Relaxte Geboorte

Bijna elke maand starten er een nieuwe cursus.

De groepscursus kost € 295,- per ouderpaar. Een privé cursus kost € 500,- per koppel. Deze individuele cursussen kunnen (tegen reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer) ook bij de ouders thuis gegeven worden.

Je volgt de cursus in vijf sessies van 2,5 uur. Tussendoor oefen je thuis de technieken en zo maak je je de filosofie helemaal eigen.

Binnen 1 week na aanmelding voor de cursus dient er een aanbetaling van € 75,- te worden gedaan, waarna het HypnoBirthing boek en de CD’s worden toegezonden. De rest van het cursusgeld dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus te worden overgemaakt.

Onverhoopte annulering van de cursus is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Hierna is het volledige cursusgeld verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Natuurlijk sta ik er ook voor open om een betalingsregeling te treffen, zodat je niet alles in één keer betaald maar in termijnen.

Is de cursus te duur voor jullie? Neem dan ook contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Geld mag geen belemmering zijn om de cursus niet te volgen.

Het cursusbedrag is inclusief:

Engelstalige HypnoBirthing boek (inclusief oefen cd)

Originele HypnoBirthing CD

Alle materialen en oefeningen Instructie en (telefonische) begeleiding (vóór, tijdens en na de cursus)

Heb je (bij mij of een collega) in een eerdere zwangerschap al de cursus HypnoBirthing gevolgd en wil je samen met je partner ook bij deze geboorte je met HypnoBirthing voorbereiden? In 2-2,5 uur lopen we de hoofdpunten van de cursus nog eens door en sluiten we af met een mooie visualisatie. Deze opfriscursus kost € 120,-.

Relaxte Geboorte